Γιάννης Χριστοδουλόπουλος – Η αποκάλυψη για την ηλικία του: «Το 2002 έγραψα το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων»

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Στούντιο 4.

Ο γνωστός συνθέτης – δημιουργός αποκάλυψε την ηλικία του, ενώ μίλησε για τις μεγάλες του συνεργασίες στον χώρο της μουσικής.

«Το 2002 ήμουν 19 ετών, όταν μου ανατέθηκε να γράψω το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων μέσω διαγωνισμού. Ήμουν τότε 19 χρονών όταν έγινε ο διαγωνισμός και ανέλαβα να συνθέσω τη μουσική επιμέλεια», δήλωσε ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος σήμερα είναι 39 ετών.

«Μέχρι το 2004 δούλευα πάνω σε αυτό και ταυτόχρονα ήρθαν κι άλλες συνεργασίες στο θέατρο, στον κινηματογράφο αλλά και στην δισκογραφία», συμπλήρωσε.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος δήλωσε για τις συνεργασίες του με τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της χώρας: «Πολλά ονόματα από τους παιδικούς μου ήρωες, μου έκαναν τη χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε και να με εμπιστευτούν».

Για την συνεργασία του με τον Γιάννη Πάριο ανέφερε: «Δεν έχω χτυπήσει ποτέ (την πόρτα) να πω σε έναν άνθρωπο έλα να συνεργαστούμε. Ο Πάριος είχε ακούσει το “Πουλάω το σπίτι” γιατί του το έδωσε η Μαργαρίτα η Μάτσα. Το άκουσε και με κάλεσε στο σπίτι του για να κάνουμε ολόκληρο τον δίσκο», είπε ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος στο Στούντιο 4.

Read More

And More