Γιάννης Ζουγανέλης για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Την περίοδο του διαζυγίου της, το κυνηγητό από τις κάμερες ήταν κακοποιητικό»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής άνοιξε τα χαρτιά του και αναφέρθηκε στη σχέση της κόρης του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο, ενώ αποκαλύπτει και το σκηνικό της γνωριμίας του με τον θρυλικό Τζον Λένον στη Μύκονο.

«Έφαγα κυνηγητό από τους δημοσιογράφους μετά το διαζύγιο της κόρης μου και είναι κακοποιητικό αυτό. Όταν πας να ερμηνεύσεις κάτι στο θέατρο ή στη μουσική σκηνή και έρχεται ο άλλος και σε ρωτάει πράγματα που σε αποδιοργανώνουν. Δε έχω δικαίωμα να μιλάω για την κόρη μου. Με πίεσε αυτό. Δεν είμαι, επίσης, υπεύθυνος να μιλάω για την κόρη μου. Αισθάνθηκα άσχημα», απαντά ο ηθοποιός για την περίοδο του διαζυγίου της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

«Τον Νίκο Συρίγο τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια, είναι ένα «καθαρό» παιδί με ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Έχει αυτονομηθεί και χαίρομαι που βλέπω την κόρη μου ευτυχισμένη στο πλάι του», σημειώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον νυν σύντροφο της κόρης του.

 

«Ήμουν πολύ πιτσιρικάς και βλέπω στη Μύκονο τον Τζον Λένον. Ήμουν 10 χρονών παιδάκι και τα «χάνω». Πηγαίνω τότε σε ένα περίπτερο και αγοράζω μία φωτογραφική Kodak μιας χρήσεως και τον ρωτάω αν μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία. Μου λέει: what’s your name? Του λέω: Τζον. Α, μου λέει, έχουμε και το ίδιο όνομα», περιέγραψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Read More

And More