Γιάννης Ζουγανέλης για Ισιδώρα Σιδέρη: «Στη σχέση μας υπάρχει απόλυτη ελευθερία, αυτή κάνει τον άνθρωπο πιστό»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης το βράδυ της Τετάρτης 15/5 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την πολιτική, αλλά και για τη δημοσιότητα. 

«Γίνονται “εκπτώσεις” πια. Δεν είμαι τόσο αληθινός ενώ υπήρξα. Έχω γίνει πιο κοινωνικός. Δεν μπορώ την εσωστρέφεια. Γίνομαι παρορμητικός και δεν μου αρέσει. Με την κόρη μου υπήρξα παρορμητικός σε έναν συνάδελφό σου που είπε ότι δεν έχει φωνή», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλη.

«Τα Μέσα μου έχουν κάνει καλό και κακοποίηση. Έχω πάει να μιλήσω και κάνουν άλλο μοντάζ. Μια φορά με καλέσανε στην Αστυνομία γιατί είπα ότι υπάρχει σεξουαλικός τουρισμός. Ήταν λάθος η έκφρασή μου», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Μιλώντας για τη σύντροφό του και μητέρα της κόρης του, Ισιδώρα Σιδέρη, ο Γιάννης Ζουγανέλης σημείωσε: «Η Ισιδώρα Σιδέρη μου είπε ότι δεν θέλει να τη λέω συμβία αλλά σύντροφο. Της κάνω όλα τα χατίρια αλλά εμένα κανείς. Είμαι άνθρωπος της υποχωρητικότητας. Στη σχέση μας υπάρχει απόλυτη ελευθερία, η ελευθερία κάνει τον άνθρωπο πιστό. Όταν δεν έχεις ελευθερία, την αποζητάς με άλλους».

Όσο για τη Μύκονο της παιδικής του ηλικίας, ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε: «Πρωτοπήγα στη Μύκονο νύχτα παιδάκι 5 ετών με τη γιαγιά μου τη Φραντζέσκα, μια φαντασμένη γυναίκα. Ένας άλλος κόσμος. 60 χρόνια πριν. Κατσίκες και άνθρωποι μαζί. Ωραίο σπίτι, ένα κρεβάτι μυστήριο, ψυγεία δεν υπήρχαν. Μια Μύκονος εξαρτώμενη από τη Δήλο με ανθρώπους που καλοδέχονταν τους πάντες».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164