Γιάννης Ζουγανέλης: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του – «Έμεινε ένα βήμα πίσω για την κόρη μας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 28/10 ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη αλλά και για τη σύζυγό του, Ισιδώρα Σιδέρη.

«Με την Ελεωνόρα δεν είχαμε ποτέ προστριβές. Της έκανα πλάκα ότι δεν θα την αφήσω να πάει κάπου και γέλαγε. Η Ελεωνόρα κατάφερε να φτάσει πιο πάνω από εμένα και την μητέρα της. Είναι φοβερό, είναι κάτι που το θεωρώ θαύμα», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Και συνέχισε: «Η Ελεωνόρα έχει έναν συναισθηματισμό που μερικές φορές την παρασύρει σε παρορμητικές αποφάσεις. Αυτό είναι ένα τίμημα που το πληρώνει, το βιώνεις, το χαίρεσαι και μετά αποστασιοποιείσαι. Η Ισιδώρα είναι πολύ κοντά και ως μάνα και ως φίλη. Εγώ είμαι κοντά αλλά δεν μπαίνω σε διαδικασίες αντιπαραθέσεων». 

«Η Ισιδώρα κρατήθηκε πίσω μόνο για την κόρη μας. Σε ότι κάναμε με την Ισιδώρα ήμασταν μαζί. Ήταν πιο αφανής από εμένα, από επιλογή. Ήθελε να μείνει πίσω για την Ελεωνόρα», κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Read More

And More