Γιάννης Ζουγανέλης: «Πονάω πολύ τον τελευταίο καιρό – Θέλω να δω τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο αλλά δεν πρέπει»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε για τις εξελίξεις στην υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από λίγες ημέρες.

«Με έναν γιατρό που μίλησα μου είπε ότι πάει καλά και τα φάρμακα λειτουργούν γιατί υπάρχουν άλλοι ασθενείς με εγκεφαλικά που τα φάρμακα δεν τους πιάνουν. 

Έγραψε σήμερα το όνομά του, έχει ένα θέμα με την ομιλία, ελπίζω τάχιστα να είναι ξανά κοντά μας», ευχήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον αγαπημένο του φίλο, Δημήτρη Σταρόβα.

Στη συνέχεια ο γνωστός μουσικός εξομολογήθηκε: «Πονάω πολύ, πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό με ανθρώπους που φεύγουν, με ανθρώπους που ασθενούν και δεν ξέρω, είναι ένα θέμα αυτό», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για το εάν ο ίδιος πρόκειται να επισκεφτεί τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο: «Εννοείται πως θα πάω να τον δω, αλλά μου είπε η σύντροφός του η Άννα πως δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή. Το καλό είναι να τον δω αφού βγει», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην πρωινή εκπομπή του Alpha. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164