Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη του γάμου τους

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση ετοιμάζουν τον γάμο τους στις 24 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Η κάμερα του Πρωινού και η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου συνάντησε το ζευγάρι στο Κολωνάκι μαζί με τον κουμπάρο τους, Αναστάσιο Ντούγκα.

Αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση δήλωσε: «Ευχαριστούμε για τη διακριτικότητα. Έχω κάνει κάποιες πρόβες νυφικού, όμως προτιμάμε να μιλήσουμε πιο μετά για αυτό. Γιατί τώρα η Ελλάδα επειδή πλήττεται από πάρα πολλές καταστροφές, το μυαλό μας είναι με αυτούς τους ανθρώπους. Έχουμε λάβει τόση αγάπη από τον κόσμο που δε γίνεται να το αγνοήσουμε».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε με τη σειρά του: «Για εμάς είναι σημαντικό, από εκεί και πέρα οι λόγοι είναι δικοί μας. Όπως σας είπε και η Δήμητρα, καλύτερα να μείνουμε στα επίκαιρα γεγονότα. Όταν θα έρθει η ώρα η καλή πρώτα ο Θεός, γιατί πιεζόμαστε από διάφορα, τα οποία δεν είναι και στο χέρι μας».

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Διάβασε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Το… μπέρδεμα με τα αποκλειστικά – «Δεν το έχουν μόνο αυτοί, αλλά κι εμείς» – Η απάντηση του Λιάγκα

Read More

And More