Γιώργος Αγγελόπουλος: Επιστρέφει στο Survivor με αστρονομικό ποσό; Όλη η αλήθεια

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει τους επόμενους μήνες το Survivor 5. Το πετυχημένο τηλεοπτικό project επιστρέφει στον ΣΚΑΙ σε μια αδύναμη σεζόν για τα τηλεοπτικά ριάλιτι,  με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Τα πρώτα δημοσιεύματα μάλιστα ήθελαν την Acun Medya να προσφέρει ένα αστρονομικό ποσό στον Ντάνο προκειμένου να κάνει το μεγάλο του comeback στον Άγιο Δομίνικο. Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή του “Το Πρωινό” το οποίο παρουσίασε τις πρώτες πληροφορίες για τον νέο κύκλο του Survivor.

Και τη φετινή σεζόν στο ριάλιτι αναμένεται να βρεθούν δύο ομάδες, Διάσημοι – Μαχητές για τις οποίες μάλιστα οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν ξεκινήσει τις πρώτες σκέψεις αλλά και προσεγγίσεις με τους celebrities που θα ήθελαν φέτος στον Άγιο Δομίνικο.

Το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου φημολογείται πως συνοδεύτηκε με ένα αστρονομικό ποσό το οποίο θα αγγίζει τις 300.000 ευρώ, μιας και ο Ντάνος αποτελεί αδιαμφησβήτητα ένα από τα πιο πετυχημένα πρόσωπα για το ριάλιτι. 

Όλη η αλήθεια για το τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor:

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, πηγές από την Acun Medya αναφέρουν ότι ουδέποτε έγινε πρόταση πολλών χιλιάδων ευρώ στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Άλλωστε είναι γνωστό, πως η εταιρία του Τούρκου παραγωγού προετοιμάζει τον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού με νέα πρόσωπα και όχι με γνώριμους παίκτες από το παρελθόν. Έτσι η συμμετοχή του Ντάνου στο Survivor 5 μάλλον θα παραμείνει ως φήμη.

Τέλος, να αναφέρουμε πως στα αρχικά σχέδια της παραγωγής, το ριάλιτι επιβίωσης ήταν προγραμματισμένο για για μετά τα Χριστούγεννα (κάτι που συνέβη και πέρυσι)  ενώ δεν αποκλείεται να δούμε το Survivor 5 να κάνει νωρίτερα πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ. Βασικός στόχος του σταθμού εξάλλου είναι να ενισχύσει την Prime Time ζώνη, ιδιαίτερα μετά το πρόωρο τέλος του Top Chef το οποίο τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Read More

And More