Γιώργος Αγγελόπουλος για γνωστό παρουσιαστή: «Κάποιες φορές ξεπερνιούνται τα όρια, καλό είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοί»

Στο αεροδρόμιο συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για τον παρουσιαστή μέσω του οποίου η μητέρα του έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο, με τον ίδιο να λέει ότι δε θεωρεί ότι έγινε με δόλο. αλλά παρ’ όλα αυτά πρόκειται για ένα όριο που ξεπεράστηκε.

«Γνωρίζετε πολύ καλά τη φύση της δουλειάς σας και ότι πολλές φορές ξεπερνιούνται τα όρια, χωρίς να συμβαίνει και κάτι. Αυτή τη φορά είχε ως αποτέλεσμα να στεναχωρήσουμε έναν άνθρωπο που ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Τι να πω τώρα. Όπως το βλέπει ο καθένας. Καλό είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοί. Ο παρουσιαστής που ανέφερα, δεν επικοινώνησε μαζί μου να ζητήσει συγγνώμη.

Δεν έχω πει και το όνομά του δημόσια. Νομίζω ο ίδιος ξέρει ποιος είναι. Σαν άνθρωπος θέλω να προχωράω τη ζωή μου. Δε ξεχνάω φυσικά τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά δε θέλω να στέκομαι σε κάτι που δε θεωρώ ότι έγινε με δόλο ή κακό σκοπό. Από εκεί και πέρα, είναι τι συνείδηση θέλει να έχει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ δεν επικοινώνησα μαζί του» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Read More

And More