Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αποκάλυψη για την παρουσίαση του Survivor και η εμπλοκή του Σάκη Τανιμανίδη (video)

Η επιστροφή του Survivor είναι γεγονός. Το ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή και μόλις χθες κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ στο οποίο παρουσιάζεται η ομάδα των διασήμων. (Δες εδώ το τρέιλερ με την ομάδα των διασήμων)

Εκείνο όμως που έχει απασχολήσει περισσότερο είμαι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση. Τελικά σε ρόλο παρουσιαστή θα δούμε τον Γιώργο Λιανό αφού ο Σάκης Τανιμανίδης θέλει να βρίσκεται κοντά στην εγκυμονούσα σύζυγό του αυτή την περίοδο. Ωστόσο όλο αυτό το διάστημα είχαμε ακούσει έντονα να συζητιέται και το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον συγκεκριμένο ρόλο. 

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” αποκάλυψε πως πράγματι είχε πρόταση για να παρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης αλλά οι συζητήσεις αυτές δεν προχώρησαν.

“Είχα συζητήσει πριν περίπου ένα μήνα για το ενδεχόμενο παρουσίασης του Survivor. Είναι κάτι που δεν προχώρησε όμως τότε και δεν είχα κάποια εκ νέου ενημέρωση. Εμένα μου είχε γνωστοποιηθεί η διάθεση να παρουσιάσω το παιχνίδι και από ότι γνώριζα εμπλεκόταν με κάποιο τρόπο ο Σάκης, από ότι φαίνεται τα πράγματα αλλάζουν και άλλαξαν και τελευταία στιγμή από ότι είδα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More