Γιώργος Αγγελόπουλος: «Στο Survivor οι συμπαίκτες μου με είχαν στο περιθώριο, δε μου μίλαγαν»

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, ο οποίος αναφέρθηκε στο Survivor αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που του έχουν γίνει.

«Δεν το βλέπω το Survivor. Έχω ακούσει και την δεύτερη και την τρίτη χρονιά ότι μου έχει γίνει πρόταση να μπω και πάλι αλλά δε μου έχει γίνει κάποια πρόταση, μόνο την περσινή χρονιά που μου έγινε πρόταση για την παρουσίαση αλλά όπως είναι γνωστό δεν προχώρησε. Από την αναπαραγωγή που γίνεται έχω δει ότι το βάρος δεν έχει δοθεί στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά αυτά τα γνωρίζει η παραγωγή καλύτερα.  Σίγουρα έχει πολλές διαφορές από το Survivor που ήμουν εγώ» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν και στο Survivor που συμμετείχε ο ίδιος υπήρχαν άτομα που είχαν μπει στο περιθώριο με τον ίδιο να ξεσπά σε γέλια.

 

«Γελάω γιατί κάνεις αυτή την ερώτηση σε μένα. Δε ξέρω τι σκηνικά έχουν γίνει φέτος αλλά εμείς δεν ήμασταν όλοι φίλοι. Κάποια στιγμή φάνηκε αυτό νομίζω. Εμένα είχαν βάλει στο περιθώριο. Δε μου μιλάγανε. Νομίζω είναι γνωστό αυτό» εξήγησε.

Read More

And More