Γιώργος Αγγελόπουλος: Το Survivor, ο θάνατος του πατέρα του και η πρόταση για το Bachelor

Καλεσμένος στο After Dark βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΙ, μίλησε για τη ζωή του μετά το ριάλιτι επιβίωσης, τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και όσα δεν γνωρίζαμε για την οικογένειά του

Η ζωή μετά το Survivor

«Μετά το Survivor, το ένα έφερε το άλλο. Νομίζω ότι διατηρήθηκε το πιο σημαντικό αυτή της νίκης, η επικοινωνία με τον κόσμο. Αυτό το θεωρώ έπαθλο της νίκης. Αυτό είναι το έπαθλο, η στήριξη που πήρα από την πρώτη στιγμή στο παιχνίδι μέσα από τη ψηφοφορίες, μέχρι έξω και αυτά που έχω κάνει. Αυτό μου δίνει σήμερα το δικαίωμα να είμαι εδώ και να συζητάμε. Όταν επέστρεψα στην Σκιάθο είδα τα πρόσωπά τους διαφορετικά – με την καλή έννοια», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η πρόταση για το The Bachelor

«Είχαμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε μια πρόταση που είχαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να μου κάνουν και ήταν το Bachelor. Μου είχαν πει ότι ήταν πολύ κοντά σε μένα αυτό το οποίο θα συζητούσαμε, εντάξει όμως δεν είναι κοντά σε μένα αυτό το πρότζεκτ. Σε καμία περίπτωση γιατί δεν θα αισθανόμουν υπό καμία συνθήκη καλά για να το κάνω. Δεν χρειάστηκε να πούμε και περισσότερα εκείνη την περίοδο», είπε για την περίοδο που το ριάλιτι ήταν να προβληθεί από τον ANT1.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμπλήρωσε: «Χαίρομαι για αυτή την απόφαση γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να το κάνω. Σταμάτησε και εκεί η συζήτηση μας όσον αφορά το Bachelor τότε».

«Τότε σταμάτησε για μένα η εφηβεία» – Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

«Αναγκάστηκα να μάθω στον εαυτό μου περισσότερα πράγματα, να ενωθούμε και περισσότερο με την οικογένειά μου. Όταν υπάρχει μια τέτοια απώλεια, σίγουρα αυτό που αισθανόμουν δεν έδινε  καμία λύση. Από τη στιγμή που είπα πως δεν θα  περιοριστώ στα συναισθήματα, ενεργοποιήθηκα περισσότερα και σαν άνθρωπος. Σταμάτησε για μένα η εφηβεία τότε. Και ο ρόλος της μάνας άλλαξε, όπως και του αδερφού μου, από τη στιγμή που έφυγε ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν κολώνα. Κάθε απώλεια σου αλλάζει τη ζωή, ειδικά όταν είναι τόσο μεγάλη», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος σε ηλικία 14 ετών «έχασε» τον πατέρα του.

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Δεν κάνω σχέδια, κάνω όνειρα και ναι τα παιδιά είναι στα όνειρά μου. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ τα παιδιά και σίγουρα τα παιδιά τα δικά σου είναι κάτι διαφορετικό. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αυτό είναι κάτι που θα προκύψει. Για να προχωρήσεις στο να κάνεις τη δική σου οικογένεια θα πρέπει να είναι αμοιβαίο και να υπάρχει η επιθυμία και από την άλλη πλευρά της συντρόφου», δήλωσε καλεσμένος στο After Dark και στον Θέμη Γεωργαντά.

Read More

And More