Γιώργος Αλισάνογλου κατά Ράδιο Αρβύλα: «Πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη Σερβετά και μου είπε ότι είναι διαφήμιση»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο Γιώργος Αλισάνογλου. Ο ποιητής βρέθηκε «στο στόχαστρο» των Ράδιο Αρβύλα, όταν τον διακωμώδησαν για την απαγγελία του ποιήματος «Σκούπισμα» του Ρον Πάτζετ.

Απαντώντας στον δημοσιογράφο Στέργιο Σαρματζή, ο Γιώργος Αλισάνογλου ανέφερε ότι μάλλον η εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν έχει να παίξει κάτι από την επικαιρότητα, ενώ αποκάλυψε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιάννη Σερβετά.

«Δεν είναι το θέμα πολιτικό σε καμία περίπτωση. Είναι κοινωνικό κι έχει να κάνει με τις αξίες, με την ποίηση και με τον πολιτισμό. Εγώ έκατσα κι έκανα την δουλειά μου ήσυχα κι ήρεμα. Πήραν ένα βίντεο τα παιδιά, γιατί φαίνεται δεν έχουν να παίξουν κάτι για την επικαιρότητα και το βάλανε και το διακωμωδούν» ανέφερε αρχικά..

«Επικοινώνησα την ημέρα που έγινε αυτό, την Πέμπτη, με τον κ. Σερβετά. Ο κ. Σερβετάς στο τηλέφωνο μου είπε ”δεν πειράζει μην το παίρνεις βαριά, είναι διαφήμιση”. Και τους λέω παιδιά δεν είναι διαφήμιση σε καμία περίπτωση, απλώς δεν έχετε προφανώς επικαιρότητα. Έστειλα  e-mail στους ”Ράδιο Αρβύλα” Παρασκευή πρωί, γιατί ήθελα να τοποθετηθώ απέναντι σε αυτό» πρόσθεσε ο ποιητής στο Mega.

Καταλήγοντας τόνισε: «Περιμένω να δω πώς θα κινηθούν οι ”Ράδιο Αρβύλα”. Αν θα ανακαλέσουν ή θα ζητήσουν συγνώμη ή δεν θα πουν τίποτα. Θα δούμε πώς θα πάει».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More