Γιώργος Αλκαίος: «Έβαλα κάτω τον εαυτό μου και τον “σάπισα στο ξύλο”»

Ο Γιώργος Αλκαίος βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια.

«Έχω μπει σε μια εσωτερική κατάσταση όπου το νησί της Μήλου μου έφτιαξε τον εσωτερικό μου κόσμο. Το χρειαζόμουνα και δεν ήταν ότι έταζα τηλεοπτικές εμφανίσεις και συνεντεύξεις, δεν μπορούσα να υποσχεθώ ότι θα εμφανιστώ κάπου», είπε αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος.

Η στιγμή που τα παράτησε όλα και έφυγε 

Ο Γιώργος Αλκαίος ανέφερε για την εποχή που εγκατέλειψε στην Αθήνα: «Έβαλα κάτω τον εαυτό μου και τον “σάπισα στο ξύλο”, σε υψηλό επίπεδο, να το πω έτσι. Έπρεπε να ισορροπήσω μέσα γιατί δε ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Δεν έβρισκα κάπου την ανάγκη και την επικοινωνία ώστε να κοινωνικοποιηθώ, βρήκα πλέον άλλες λύσεις, όπως το διάβασμα», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η πρώτη μου επιτυχία έγινε όταν εγώ ήμουν 19 ετών, με πήρε η μπάλα και μέχρι να φτάσω στα 40 που έγινε όλο αυτό, μετά τη Eurovision είπα ότι πρέπει να κάνω μια παύση»,  δήλωσε ο Γιώργος Αλκαίος.

 

Γιώργος Αλκαίος – Ο λόγος που αποφάσισε να απομονωθεί 

«Έκλεισε ο κύκλος, εγώ το  έλεγα χρόνια πριν αλλά κανείς δεν με έπαιρνε στα σοβαρά. Έλεγα ότι δεν θέλω να γίνω 60 χρονών και να είμαι πάνω σε μια πίστα. Δεν με φανταζόμουν έτσι και αυτό έκανα, αποχώρησα. Δεν είχα κάνει κουμάντο οικονομικά. Ειδικά την τελευταία δεκαετία πριν σταματήσω, δεν ήθελα να δουλέψω πάνω σε αυτό που έκανα.

Μετά το 2002 άλλαξε όλη η δουλειά, μπήκαν τα ριάλιτι, νέα παιδιά, έβλεπα μια άλλη κατάσταση, εγώ προσωπικά», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αλκαίος στο The 2night Show.

Read More

And More