Γιώργος Αλκαίος στο Στούντιο 4: «Γνώρισα τη μάνα μου σε ηλικία 16 ετών»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Αλκαίος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη νέα του συνεργασία με την Έλντα Πανοπούλου, το διάστημα της αποχής του αλλά και τη συμμετοχή του στη Eurovision.

Ο Γιώργος Αλκαίος αναφέρθηκε σε μια από τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του, όταν αντίκρισε για πρώτη φορά την μητέρα του.

«Γνώρισα τη μάνα μου στα 16 μου, που ήρθε για να με γνωρίσει και ποιος είμαι. Ήταν μία συγκλονιστική κατάσταση γιατί δεν ξέραμε πως είμαστε. Ήμουν με μία ταμπέλα με το όνομά της. Επειδή έχω πάρει πολύ ψέμα στη ζωή μου, δεν μου αρέσει το ψέμα. Απλά ήθελα να τη γνωρίσω, δεν ένιωθα κάτι.

Εμένα η μάνα μου ήταν η γιαγιά μου, δεν μπορούσα να νιώσω κάτι. Μπορεί λίγο να δεις αν π.χ. μοιάζεις στα μάτια. Η βιολογική σχέση για εμένα είναι πολύ υπερτιμημένη. Κάποια στιγμή θα τα πω με ωραίο τρόπο, να έχω χρόνο. Το έχω ήδη λύσει», είπε ο Γιώργος Αλκαίος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μια μέρα πριν τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού, η αγαπημένη του γιαγιά έφυγε από τη ζωή, με τους φίλους και συνεργάτες του να μην επιθυμούν να ταράξουν την ψυχολογία του.

«Η ζωή μου είχε πάντα τα πάνω και τα κάτω ταυτόχρονα. Το έχω περάσει αυτό και το έχω ζήσει πολλές φορές. Όταν ήταν να πάμε στο Όσλο για την Eurovision η γιαγιά έφυγε, παραμονή. Την είχαμε πάει στο νοσοκομείο, είχε χειρουργηθεί, ήταν μεγάλη, το ξέραμε…» είπε αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος.

Και πρόσθεσε: «Έφυγε μια μέρα πριν τον τελικό. Η Κασσιανή, η φίλη μου το ήξερε και δεν μου το είχε πει. Ακόμα μου λέει ότι έχει τύψεις και δεν ήξερε πώς να μου το πει. Αν το γνώριζα δεν θα είχα πάει»

«Δεν θα μπορούσα να το αντέξω αυτό, θα ήταν δύσκολο», σχολίασε κλείνοντας ο Γιώργος Αλκαίος.

Read More

And More