Γιώργος Αμούτζας: Η επική συμβουλή της μητέρας του πριν από αγώνα ράλι – «Αγόρι μου, μην τρέχεις»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το τέλος του Νικηφόρου από τον «Σασμό», ενώ περιέγραψε και ένα σοκαριστικό ατύχημα που είχε σε αγώνες ράλι.

Σχετικά με την ολοκλήρωση του ρόλου του από τη δραματική σειρά, ανέφερε: «Το γνώριζα από τις αρχές του καλοκαιριού. Ήταν καλλιτεχνικά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου. Τις πιο πολλές φορές ήταν διαχειρίσιμο, κάποιες φορές πιέστηκα. Νιώθω ότι είναι μία πολύ ωραία στιγμή για εμένα. Τώρα νιώθω ότι είναι μία πολύ ωραία στιγμή για εμένα να κάνω ράλι και για κάποιους μήνες να ηρεμήσω».

Όσον αφορά ένα ατύχημα που είχε στο ράλι, ο Γιώργος Αμούτζας δήλωσε: «Στον τελευταίο μας αγώνα τα χρειαστήκαμε λιγάκι. Κρεμαστήκαμε από ένα γκρεμό και είχε 200-250 μέτρα από κάτω. Αλλά όλα καλά, συμβαίνουν αυτά. Οι δύο ρόδες του αυτοκινήτου κρεμάστηκαν από τον γκρεμό και το αυτοκίνητο σηκώθηκε για να κατέβει και ανέβηκε ξανά και συνεχίσαμε. Δεν προλαβαίνεις να φοβηθείς εκεί».

Κλείνοντας ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε ποια είναι η συμβουλή της μητέρας του πριν από κάθε αγώνα, λέγοντας: «Η συμβουλή της μαμάς μου και ενώ πάμε για ράλι εκείνη την ώρα είναι η εξής “Αγόρι μου μην τρέχεις”».

Read More

And More