Γιώργος Αμούτζας – Σασμός: «Ήμουν με το στυλό στο χέρι για να υπογράψω για τις Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Αμούτζας. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την σειρά, Σασμός, μέσα από την οποία κατάφερε να ξεχωρίσει τηλεοπτικά την φετινή σεζόν.

Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος είναι και ο πιο αυστηρός κριτής, όπως δήλωσε…

«Μεγάλωσα στον καλλιτεχνικό χώρο, μεγάλωσα μέσα σε μία δραματική σχολή. Οι καθημερινές επαφές μου είναι πάντα με καλλιτέχνες που έρχονταν στο πατρικό μου να φάμε. Πολλές φορές πήγαινα στη σχολή. Ο πατέρας μου άθελά μου έβαλε μέσα μου το σποράκι της υποκριτικής. Ποτέ δεν με πίεσε να ασχοληθώ με αυτό είχε έντονους προβληματισμούς για αυτό», δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής, φοβάμαι για το τι θα ακούσω κάθε φορά γιατί δεν μασάει τα λόγια του. Οι συνεργάτες του τον ξέρουν εδώ και πολλά χρόνια ότι μιλάει έξω από τα δόντια. Ο κόσμος είτε τον λατρεύει γι’ αυτό τον λόγο είτε δεν θέλει να τον ξαναδεί», είπε ο Γιώργος Αμούτζας

Η παραλίγο συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες

O Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε στο The 2night Show πως πέρασε από οντισιόν για τις Άγριες Μέλισσες και μάλιστα επί πέντε φορές, μέχρι που ο ρόλος δόθηκε τελευταία στιγμή σε κάποιον άλλον ηθοποιό.

«Είναι λίγο ελληνικό φαινόμενο, όταν στενοχωρηθούμε για έναν ρόλο που πιθανόν δεν τον πήραμε και τον πήρε κάποιος άλλος, αυτομάτως να ψάχνουμε να βρούμε τι άλλο έφταιγε πέρα από εμάς. Εμείς όμως δεν ευθυνόμαστε ποτέ. Γιατί δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτόν τον ρόλο τον ήθελα πολύ αλλά δεν έκατσε και δεν έγινε.

Έχασα πολλούς ρόλους και στενοχωρήθηκα. Έχασα ρόλο μέσα από τα χέρια μου, μετά από 5 οντισιόν, ήμουν με το στυλό στο χέρι να υπογράψω για τις “Άγριες Μέλισσες” και τελευταία στιγμή αυτός ο ρόλος δόθηκε σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό. Κάθισα και τον είδα στη σειρά μετά και είπα ότι είναι πολύ καλός. Μπράβο του», είπε ο Γιώργος Αμούτζας καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Read More

And More