Γιώργος Αρσενάκος: Η απάντηση για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη

Ο Γιώργος Αρσενάκος βρέθηκε καλεσμένος στη Super Κατερίνα και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την πορεία και τη συνεργασία του με τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής. Ο CEO της Panik αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Νότη Σφακιανάκη και στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αρσενάκος είπε: «Εγώ μεγάλωσα με τον Νότη Σφακιανάκη και την Άννα Βίσση. Έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη δισκογραφική συνεργασία, μια τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη, που είναι το Κοινωνικό και το Ερωτικό και τον περιμένουμε τώρα να επανέλθει και να βγάλουμε το τρίτο μέρος, το Χορευτικό. Το φυσικό του περιβάλλον είναι στη σκηνή. Ο κόσμος τον λατρεύει. Έχει πουλήσει όσο κανένας άλλος. Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψει να κάνουμε το τρίτο μέρος της τριλογίας. Τα τραγούδια τα επέλεξε στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε νιώσει έτοιμος. Έχει να κάνει πολλά πράγματα ο Νότης».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αρσενάκος αναφέρθηκε στον δεύτερο κύκλο του Fame Story. «Το επόμενο Fame Story σχεδιάζουμε να γίνει. Η αλήθεια είναι ότι η διάθεσή μας είναι αυτή για το project που ξεκίνησε και τοποθετήθηκε ξανά σωστά στην ελληνική πραγματικότητα. Αλλά εγώ θα ήθελα κατ’ αρχάς ως άνθρωπος της Panik, η ομάδα της Panik να κάνει μία μεγάλη οντισιόν σε όλη την Ελλάδα. Την άνοιξη θα κάνουμε μία μεγάλη οντισιόν και εγώ θα πάω σε όλες τις πόλεις που μπορούμε.

Να κάνω οντισιόν μαζί με την ομάδα, το επιτελείο της Barking Well και του Fame Story, η οποία θα καταλήξει στο Fame Story που θέλουμε να ξεκινήσει Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη την επόμενη χρονιά. Θεού θέλοντος στο Star ή όπου αλλού προκύψει. Αν άλλαζα τον χρόνο, θα έκανα μία μεγαλύτερη οντισιόν γιατί υπάρχουν ταλέντα εκεί έξω, να σηκωθούν από τον καναπέ και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα» σημείωσε.

Read More

And More