Γιώργος Αρσενάκος: Η έκπληξη της Άννας Βίσση για τα γενέθλιά του στο Καλό Μεσημεράκι

Ο Mr Panik, Γιώργος Αρσενάκος που εδώ και λίγο καιρό βλέπουμε ως κριτή στο House of Fame, βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά. Ο Νίκος έκανε αρκετές ερωτήσεις στον Γιώργο Αρσενάκο που σήμερα έχει τα γενέθλιά του αλλά το καλύτερο κομμάτι της εκπομπής ήταν η έκπληξη για τα γενέθλια του Γιώργου που σήμερα κλείνει τα 40!

Στο πλατό μπήκε η Panik τούρτα ενώ στη μεγάλη οθόνη, εμφανίστηκε η απόλυτη Άννα Βίσση και τραγούδησε το Happy Birthday στο Γιώργο, ο οποίος συγκινήθηκε.

“Είναι ένας τίμιος άνθρωπος και επαγγελματίας. Είναι πανούργος έξυπνος και χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτή την εταιρία” είπε η Άννα Βίσση με τον Γιώργο να συγκινείται.

Φοβόμουν το δημόσιο λόγο. Γι΄αυτό δεν το είχα αποφασίσει μέχρι τώρα να κάνω τηλεόραση. Ξεκίνησα κάνοντας δημόσιες σχέσεις βράδυ και από τα περιοδικά”.

Τι πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνης για να τον διαλέξει; Το σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να είναι σε ένα τομέα διαφορετικός. Και να έχει διάθεση για δουλειά. Όταν είδα ας πούμε την Ελένη Φουρέιρα για πρώτη φορά είπα: “Δεν υπάρχει άλλη που να το κάνει αυτό. Βλέπω πρόσωπα μέσα στη Ακαδημία που θεωρώ ότι μπορώ να συνεργαστώ. Έχω ήδη ξεχωρίσει 5 άτομα” είπε ο Γιώργος ενώ επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει ντουέτο Άννας και Δέσποινας Βανδή!

Read More

And More