Γιώργος Ασημακόπουλος: Ξεκαθαρίζει για την προσωπική του ζωή – «Αν έρθει κάτι καινούριο θα το δοκιμάσω»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στο Mega Καλημέρα και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη για την επιθυμία του να γίνει πατέρας, αλλά και το φλερτ που δέχεται στα social media.

Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα κοριτσάκι, ενώ παραδέχεται πως ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει «φάει» χυλόπιτα.

«Θα ήθελα να κάνω κόρη, θα ήμουν χαζομπαμπάς. Δέχομαι φλερτ στα social media, φοβάμαι πλέον να ανοίξω τα βίντεο που μου στέλνουν. Μου αρέσει να φλερτάρω τετ α τετ και όχι πίσω από μια οθόνη», παραδέχτηκε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Η σεξουαλική επαφή σε μια σχέση είναι το Α και το Ω, αν δεν υπάρχει αυτό τι να το κάνω; Πρέπει να υπάρχει χημεία και πάθος. Πρέπει από το πρώτο φιλί να ‘’ανάψουν’’ τα αίματα. Έχω φύγει από σχέση που είχα επειδή δεν είχαμε χημεία.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος  αποκάλυψε πως είχε βρεθεί σε μια τοξική σχέση, όπου του έλεγε τι να ανεβάσει στα social media και με ποιον θα κάνει παρέα.

«Είμαι μόνος αυτή την περίοδο, αλλά αν έρθει κάτι καινούριο θα το δοκιμάσω. Όταν είχα βγάλει το τραγούδι μου, με έπαιρναν τηλέφωνο για να πάω να τραγουδήσω σε γάμους και πανηγύρια», κατέληξε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Read More

And More