Γιώργος Αυτιάς: Απαντά στον Στέφανο Κασσελάκη περί ομοφοβικής κουλτούρας – «Σεβασμός παντού και σε όλα και αυτά»

Μέσω της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς στον Στέφανο Κασσελάκη μετά την ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά του δημοσιογράφου.

Στην χθεσινή εκπομπή του Σαββάτου, ο Γιώργος Αυτιάς σχολίασε το θέμα της στράτευσης του Στέφανου Κασσελάκη αναφέροντας χαρακτηριστικά. 

«Όταν παρουσιαστεί στη Θήβα, στο στρατόπεδο υπάρχει και γυμναστήριο για τους νεοσύλλεκτους φαντάρους, όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι», ανέφερε ο δημοσιογράφος με τον Στέφανο Κασσελάκη να σχολιάζει πως ο Γιώργος Αυτιάς άφησε υπονοούμενα με την ατάκα του.

«Ο ΣΚΑΪ να ξεριζώσει την κουλτούρα ομοφοβίας», έγραψε στο twitter ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Δες ΕΔΩ την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Η απάντηση του Γιώργου Αυτιά

Στην εκπομπή «Καλημέρα» το πρωί της Κυριακής  δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ απάντησε: «Θα ήθελα να πω κάτι που αφορά στη χθεσινή δήλωση του αξιότιμου αρχηγού της Αντιπολίτευσης. Κατ’ αρχάς το σχόλιό μου σε καμία περίπτωση δεν ήταν ομοφοβικό, όπως επικαλείται ο κύριος Κασσελάκης. Μακριά από μένα κάθε τέτοιου είδους συσχέτιση, καθώς δεν συνάδει με τις αρχές μου, τις κανόνες ζωής και τον σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

«Δεν συνάδει με την πολύχρονη πορεία μου στα Μέσα, δηλαδή να σέβεται τον άνθρωπο, την προσωπικότητα και τη διαφορετικότητά του, να σέβεται τους θεσμούς, όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά πρόσωπα, δικαστικά και θεσμικά όργανα της Πολιτείας και των κομμάτων, μηδέ εξαιρουμένου του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τον οποίο σέβομαι θεσμικά ανέκαθεν», συνέχισε στην τοποθέτησή του ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

«35 χρόνια υπηρετώ τον πολίτη σε όλες τις πτυχές των διεκδικήσεων πιστά, τηρώντας τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας. Μακριά από μένα τέτοιες διατυπώσεις και δήθεν υπονοούμενα που δεν συνάδουν ούτε με τις αρχές μου ούτε με τη δεοντολογία μου ούτε με τον απόλυτο σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ατόμου.

Σεβασμός παντού και σε όλα και αυτά προς άρση κάθε παρεξήγησης. Μια ζωή αγωνιζόμαστε εδώ για τον κόσμο 35 και πλέον χρόνια. Αυτή είναι η θέση και η δήλωσή μου», έκλεισε την τοποθέτησή του ο Γιώργος Αυτιάς.

Read More

And More