Γιώργος Αυτιάς: Έτσι αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό – «Θα συνεχίσουμε με μία εντελώς διαφορετική εκπομπή»

Ο Γιώργος Αυτιάς ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις στον ΣΚΑΪ για τη φετινή σεζόν κι ανανέωσε το ραντεβού με το κοινό για τις 20 Αυγούστου. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι θα επιστρέψει με μία «άλλη, εντελώς διαφορετική και ανανεωμένη εκπομπή».

«Είναι εδώ όλοι οι καλοί συνάδελφοι και ωραίοι. Πάνω σε αυτούς στηρίζεται 11 χρόνια αυτή η επιτυχία. Είναι επιτυχία δικιά σας. 11 χρόνια στην κορυφή. Κορυφή ευθύνης για μας και έτσι θα συνεχίσουμε από τις 20 Αυγούστου και μετά με μια άλλη, εντελώς διαφορετική εκπομπή, ανανεωμένη με πολλά καινούρια στοιχεία για τα οποία θα σας ενημερώσω έγκαιρα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ευγνωμοσύνη σε εσάς, απέραντη αγάπη και να ξέρετε ότι σε αυτό το χωριό γεννήθηκα, σε αυτό το χωριό μεγάλωσα, είναι ο Μαραθόκαμπος Σάμου…».

«Όταν είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν υπάρχουν ούτε βασιλιάδες ούτε πρίγκιπες της ενημέρωσης. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι. Καλημέρα σας…», κατέληξε ο Γιώργος Αυτιάς.

Read More

And More