Γιώργος Αυτιάς: Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας – «Ήταν καρκίνος του προστάτη, το προλάβαμε στο τσακ»

Ο Γιώργος Αυτιάς παραχώρησε συνέντευξη στην Άννα Δρούζα και στην εκπομπή «Όσα (δε) λέμε» στο Open, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πώς έμαθε τον θάνατο του πατέρα του, ενώ είχε εκπομπή, καθώς και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αυτιάς είπε: «Ποιος δεν έχει πει Θεέ μου βοήθα, ή Παναγία μου. Ήμουν στον Alpha όταν εν ώρα εκπομπής μου είπε ο σκηνοθέτης ότι πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν 8:10. Δέκα δεύτερα σταμάτησαν όλα, είπα πρέπει να σφίξω τα δόντια μου και είπα “πάμε κατευθείαν σε βίντεο”. Είχα πει ό,τι και να συμβεί θέλω να μου το λέτε. Αυτό ήταν το πρώτο πολύ δύσκολο που πέρασα».

Ακόμη, ο Γιώργος Αυτιάς συγκλόνισε με την εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του: «Το άλλο ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ είχαμε ετοιμάσει τα πάντα για διακοπές, είχα κάνει μια εξέταση PSA, μου τηλεφωνεί ο γιατρός και μου λέει “ξέχνα το”. Μου λέει “αύριο χειρουργείο”. Το προλάβαμε στο τσακ. Κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξέταση.

Ήταν καρκίνος του προστάτη. Ήταν ένα δύσκολο χειρουργείο και από εκεί και πέρα δεν λογάριασα ούτε διακοπές, ούτε τίποτα. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι “τώρα θα τα καταφέρεις, θέλω να ζήσω”. Παράλληλα, αλλάζεις πολλά πράγματα από όταν περνάς από ένα τέτοιο στάδιο. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, αλλά κάντε εξετάσεις. Εύχομαι σε όλους υγεία».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164