Γιώργος Αυτιάς: «Με έχετε ακούσει ποτέ να κάνω ομοφοβικά σχόλια;» – Χωρίς εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ στο πάνελ του ΣΚΑΪ

Ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε στο πλατό του ΣΚΑΪ στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τον Β’ Γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών, με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη.

Να σημειώσουμε πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τα μέλη του κόμματος να μην παρευρεθούν στον τηλεοπτικό σταθμό, ύστερα από τα σχόλια που έκανε για εκείνον ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος.

 

Ο Γιώργος Αυτιάς σχολίασε αυτή την απόφαση, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Όταν σε ακολουθούν οι κάμερες παντού, στα γυμναστήρια, στους δρόμους, στις Σπέτσες, να γυμνάζεσαι, να κάθεσαι και να δείχνεις. Είναι εύλογο το ερώτημα, αν πας στον στρατό ενδεχομένως να έχει κάμερες έξω από το στρατόπεδο. Είναι πολύ απλό. Ρε παιδιά με ξέρετε 35 χρόνια, με έχετε ακούσει ποτέ να κάνω ομοφοβικά σχόλια; Με έχετε ακούσει ποτέ να επικρίνω κάποιον για την προσωπικότητά του; Σεβόμαστε τον διπλανό μας και τα θέλω του».

 

Ο Γιώργος Αυτιάς είχε κάνει ένα σχόλιο μέσα από την πρωινή ενημερωτική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ για τον Στέφανο Κασσελάκη, το οποίο ωστόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το θεώρησε ομοφοβικό. 

«Όταν παρουσιαστεί στη Θήβα, στο στρατόπεδο υπάρχει και γυμναστήριο για τους νεοσύλλεκτους φαντάρους, όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι», ανέφερε ο δημοσιογράφος με τον Στέφανο Κασσελάκη να σχολιάζει πως ο Γιώργος Αυτιάς άφησε υπονοούμενα με την ατάκα του.

«Ο ΣΚΑΪ να ξεριζώσει την κουλτούρα ομοφοβίας», έγραψε στο twitter ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Δες ΕΔΩ την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Read More

And More