Γιώργος Γεροντιδάκης: Η πιο περίεργη στιγμή στις Άγριες Μέλισσες – Θα πληρώσει για τα εγκλήματά του ο Μελέτης;

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο αγαπημένος μας κακός Μελέτης από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», ήταν ο πρώτος καλεσμένος του The 2night Show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης

Ο ταλαντούχος ηθοποιός περιέγραψε πώς πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα, λόγω της καραντίνας, και πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μέσα σ’ ένα χρόνο. Aναφέρθηκε στη δεύτερη επιτυχημένη σεζόν των «Άγριων Μελισσών» και περιέγραψε πώς έζησε την συγκλονιστική σκηνή της δολοφονίας του «Κλεομένη».

Πώς πέρασε τα Χριστούγεννα: Τα Χριστούγεννα ήμουν σπίτι με δυο τρεις φίλους και μαγειρέψαμε όλοι. Τα δυο αδέλφια μου είναι σεφ. Έχω μάθει να τρώω καλά. Έχω μια παράκληση για το 2021. Λόγω της χρήσης τη μάσκας μάθαμε να ακούμε και να βλέπουμε καλύτερα το συνομιλητή μας.

Για τη συγκλονιστική σκηνή με τον Θανάση Κουρλαμπά: Μιλάμε για τις πιο περίεργες στιγμές που έχω ζήσει στη δουλειά. Να πω μπράβο στο σκηνοθέτη μας και όλο το συνεργείο. Όποτε βλέπω το πλάνο του Θανάση στη σκηνή με τη δολοφονία είναι πάντα ανατριχιαστικό. Μετά τη σκηνή ήμασταν και οι δυο με πάγο. Τον λυπήθηκα το Θανάση γιατί του ασκούσα πίεση αληθινή. Όταν έμαθα ότι σκοτώνω τον Κλεομένη στεναχωρήθηκα. Δεν το περίμενα. Είχα ξεχάσει ότι με είχε ρίξει στο λάκκο, αλλά ο Μελέτης δεν το είχε ξεχάσει…

Για το ρόλο του Μελέτη: Ο Μελέτης τον πρώτο κύκλο της σειρά ήταν με παρωπίδες. Φέτος που έχει ένα μάτι έχει καταφέρει να βλέπει πιο ανοιχτά τα πράγματα. Φοράω συνέχεια το προστατευτικό πατς. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να πληρώσει γιατί ότι κι αν έχω σκεφτεί το έχουν ανατρέψει οι σεναριογράφοι. Η Ανέτ η μάνα του μπήκε στη ζωή του Μελέτη και του έχει ανοίξει σιγά σιγά το μυαλό με πολύ ωραία πράγματα. Οι κακοί δεν πληρώνουν πάντα στη ζωή. Το να πάει φυλακή ο Μελέτης δεν θα διαγράψει το έγκλημα που διέπραξε. Ήταν μεγάλο σοκ για το Μελέτη όταν έμαθε ποιος είναι ο πατέρας του. Ίσως η μάνα του ήθελε να τον προστατεύσει και δεν θα του πει ότι ο πατέρας του την βίασε.

Οι Άγριες Μέλισσες μου άλλαξαν τη ζωή αυτά τα δυο χρόνια. Η προσωπική μου ζωή δεν άλλαξε. Ήθελα απλά να έχω εικόνες στη ζωή μου, να πάω ταξίδια. Να παίξω ποδόσφαιρο, κάτι που τώρα δεν επιτρέπεται.

 

 

Read More

And More