Γιώργος Γιαννιάς – Ρόδος: Πήγε για ψάρεμα με τα παιδιά του και βρέθηκε μπροστά σε καρχαρία – Τι αποκαλύπτει η αδελφή του

Αύξηση της παρουσίας καρχαριών και ειδικά λευκών καρχαριών έχει παρατηρηθεί στα ελληνικά νερά. Τις τελευταίες ημέρες συναγερμός έχει σημάνει και στη Ρόδο, καθώς εδώ και μια εβδομάδα, κάτοικοι του νησιού βλέπουν έναν μεγάλο καρχαρία να κολυμπά στα ρηχά.

Ο Γιώργος Γιαννιάς που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στον τόπο καταγωγής του, ήρθε αντιμέτωπος με αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία, καθώς κολύμπησε με καρχαρία σε παραλία της Ρόδου και αιφνιδιάστηκε, όπως ανέφερε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Η αδελφή του Γιώργου Γιαννιά, Σεβούλα Γιαννιά μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 την Παρασκευή 17/5 και είπε: «Ο Γιώργος είχε πάει για ψάρεμα με τα παιδιά του και είδε τον καρχαρία, που έχει εμφανιστεί στο νησί από τις 10 Μαΐου. Ο καρχαρίας δεν είναι επικίνδυνος, απλά τα νερά είναι ζεστά αυτή την περίοδο και έτσι έχασε τον προσανατολισμό του. Τον είδαν πρώτα ο Γιώργος και πήγαν από πάνω με την βάρκα για να δουν καλύτερα. Δεν τρομάξαμε, απλά δεν κολυμπούσε κανείς».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164