Γιώργος Γιαννόπουλος για το τροχαίο: «Το καλοκαίρι τρακάραμε σε καραμπόλα, έχω πρόβλημα στον ώμο»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη και στην εκπομπή Happy Day.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για το ατύχημά του σε καραμπόλα, για τη μοναξιά αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Πήρα πολλή αγάπη από την μαμά μου και αυτό επηρέασε πάρα πολύ τη σχέση μου με τις γυναίκες. Με τα αδέλφια μου είμαστε αγαπημένοι, ακόμα και σήμερα τηλεφωνιόμαστε δύο με τρεις φορές την ημέρα», είπε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος. 

Σχετικά με το τροχαίο που είχε πριν από λίγους μήνες, ο Γιώργος  Γιαννόπουλος περιέγραψε: «Ήμουν στην παραλιακή της Καλαμάτας πήγαινα για μπάνιο με έναν φίλο και εκεί που είμαστε στον δρόμο ήρθε ένας άνθρωπος από πίσω, ξεχάστηκε έπεσε πάνω μας, μας χτύπησε και εγώ χτύπησα τον μπροστινό, έγινε καραμπόλα. Έχω στον ώμο ένα πρόβλημα, έκανα κάτι εξετάσεις. Οι λαμαρίνες φτιάχνονται, τα κορμιά δεν συγκολλούνται, μόνο αγαπιούνται. Να φοράμε ζώνες και κράνη». 

«Πιτσιρικάς είχα την φοβία της αποδοχής και της απόρριψης σε όλους τους τομείς. Αυτό το δούλεψα και πήγα παρακάτω», τόνισε στη συνέχεια ο ηθοποιός. 

Κλείνοντας ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή λέγοντας: «Με την σύντροφό μου δεν μένουμε μαζί, μου αρέσει η μοναξιά. Πρέπει να αντέχεις το να είσαι μόνος για να αντέξεις να είσαι και με κάποιον άλλο». 

Read More

And More