Site icon TLIFE

Γιώργος Γιαννόπουλος – Το Σόι σου: Η επιστροφή της σειράς και η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day με αφορμή την επιστροφή της σειράς Το Σόι σου στον Alpha.

Ο γνωστός ηθοποιός σχολιάζοντας την επιτυχία της σειράς, μοιράστηκε μερικές από τις αντιδράσεις του κόσμου, κάθε φορά που τον συναντούσε σε εξόδους και διακοπές του.  

«Το έβλεπα, εγώ το εισέπραττα πιο πολύ γιατί, από το ’19 που ήμουν στο Ακροπόλ με τα παιδιά, έβλεπα αγάπη μοναδική. Δηλαδή τι να σου πω, ερχόντουσαν τώρα από όλη την Ελλάδα να δουν τον Χαμπέα, να δουν πώς παίζει αυτός ο άνθρωπος. Πήγα το καλοκαίρι μια εβδομάδα, ήμουνα περιοδεία στην Κύπρο, και εκεί πήρα πολλή αγάπη, αλλά όταν πήγα μια εβδομάδα διακοπές στη Σύμη, τρώγαμε μαζί με τον δήμαρχο και δεν έβαζα την μπουκιά στο στόμα, ήταν μια ουρά είκοσι μέτρα ας πούμε να υπογράψω στα παιδιά. Μου λέει «δεν το έχω δει άλλη φορά με καλλιτέχνη», ανέφερε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. 

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή ο Γιώργος Γιαννόπουλος εξομολογήθηκε πως βρίσκεται σε σχέση, χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες: «Πάντα είμαι σε σχέση. Το πρώτο πράγμα που ψάχνω σε μια γυναίκα είναι η αγάπη και να έχει χιούμορ. Δεν μπορώ με άνθρωπο που δεν έχει χιούμορ», ανέφερε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

© 2025 tlife.gr