Γιώργος Καπουτζίδης: Έρχεται με ολοκαίνουργιο σόου στον ΣΚΑΙ;

Επειδή όσες φορές κι αν βλέπεις τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν φτάνει, είπαν εκεί στο ΣΚΑΙ να πάρουν τα μέτρα τους!

Ναι, δεν σου φτάνει λατρεμένη  όσες φορές κι αν τον δεις, γιατί οι άνθρωποι που έχουν ταλέντο και αστείρευτο ταμπεραμέντο στην ελληνική τηλεόραση δεν είναι πολλοί. Τουναντίον… Είναι ελάχιστοι και μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Στη δεύτερη κατηγορία ,λοιπόν, ανήκει και ο Γιώργος Καπουτζίδης και αυτό το ξέρουν καλά όλοι και κυρίως οι άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί του.

Γι΄αυτό και οι του ΣΚΑΙ μαζί φυσικά και με την Ατζουν Media, αποφάσισαν να προχωρήσουν την συνεργασία τους ακόμα ένα βήμα πιο κάτω. Ο Τούρκος παραγωγός που έτσι κι αλλιώς είναι φαν του αγαπημένου καλλιτέχνη, γι ΄αυτό τον έχει κορώνα στο κεφάλι του και τον βλέπουμε και στο “Ταλέντο”, αλλά και στο “The Voice”, έχει αρχίζει να καταστρώνει νέα πλάνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου σήμερα στο “Πρωινό”, ένα ολοκαίνουργιο σόου είναι στα σκαριά για τον Γιώργο. Και πιο συγκεκριμένα; Όχι, δεν είναι ένα ολοκαίνουργιο σόου… Είναι δύο ολοκαίνουργια σόου, με την έννοια ότι έχουν προταθεί στον Γιώργο Καπουτζίδη δύο συγκεκριμένες ιδέες, έτσι ώστε εκείνος να μπορεί να επιλέξει το τι του αρέσει καλύτερα να παρουσιάσει, στη μετά “Voice” και “Ταλέντου” εποχή.

Με άλλα λόγια; Ο Γιώργος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στον αέρα του ΣΚΑΙ και στο β΄μισό της σεζόν, από τον Φλεβάρη και μετά.

Read More

And More