Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα να το κάνω κι αποχώρησα»

Λίγο πριν τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Θα κλάψω! Είστε υπέροχες, θα κλάψω πραγματικά, συγκινούμαι πολύ. Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε! Δεν κρατιέμαι, θέλω να το πω. Μαρία μου, σε αγαπώ πάρα πολύ, μου λείπεις πάρα πολύ, σε σκέφτομαι πολύ. Τζένη μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Σε ευχαριστώ σαν τηλεθεατής γι’ αυτό που άκουσα, γιατί άκουσα έναν άνθρωπο που το κάνει με τόση χαρά αυτό το πράγμα και μου θύμισες τη δικιά μου τη χαρά που είχα κάποτε στη δικιά μου πρώτη χρονιά», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης με το που είδε στην οθόνη την Μαρία Κοζάκου και την Τζένη Μελιτά.

 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε τους λόγους της απόφασής του να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision.

«Δεν ζήλεψα, χαίρομαι που έχει πάει η Τζένη εκεί, η χαρά της μου θύμισε τη χαρά που είχα εγώ. Νομίζω ότι ένας λόγος που σταμάτησα να το κάνω είναι γιατί μου έφυγε η χαρά πια, δεν είχα χαρά. Ειδικά πέρυσι ήταν τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία. Είχα χαρά που ήμουν με τη Μαρία μέσα στο booth, αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν…

Ήταν πολύ οδυνηρό, ήταν πολύ δύσκολο. Χαίρομαι γιατί ξαναγύρισα σε αυτό που έκανα κάποτε, που καθόμουν κι έβλεπα χαλαρά είτε στο δωμάτιό μου, είτε με φίλους. Την Τρίτη ήμουν στην Καλαμάτα και το είδα μόνος μου, σήμερα θα το δούμε παρέα, αυτό μου είχε λείψει. Δεν το σκέφτομαι για του χρόνου. Χαίρομαι που η δική μου αποχώρηση άνοιξε την πόρτα σε κάποιον να πάει εκεί και να ευχαριστηθεί κάτι τόσο σημαντικό και τόσο ωραίο» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος.

 

Read More

And More