Γιώργος Καπουτζίδης: Η κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η παρεξήγηση που λύθηκε μετά από οκτώ χρόνια

Τέλος στην κόντρα που υπήρχε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γιώργο Καπουτζίδη φαίνεται πως δόθηκε μετά από οκτώ χρόνια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 11/10 καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Πρωίαν σε είδον” και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και το πως είχε ξεκινήσει η κόντρα τους, και αποκάλυψε πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού οι δυο άντρες πλέον τα έχουν βρει.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 12ο λεπτό

«Από το 2015 και μετά, και χαίρομαι που το λέω γιατί εγώ με αυτόν τον άνθρωπο μίλησα χθες και μου έστειλε ίσως ένα από τα πιο όμορφα, ουσιαστικά, ειλικρινή μηνύματα που έχω λάβει.

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέω και με συγκινεί. Το 2015 είχα αντιδράσει γιατί την παγκόσμια ημέρα κατά του bullying -είναι μία ιστορία που την ξέρει ο κόσμος, ήταν από τα πιο γνωστά beef της ελληνικής τηλεόρασης- είχαν καλεσμένο τον Γιώργο Γεωργίου
Είχα εξηγήσει τότε ότι δεν πρέπει αυτός ο άνθρωπος αυτήν τη μέρα. Βγάλε τον μία άλλη μέρα, μία ημέρα που έχει ντέρμπι, Champions League.

Αυτή η μέρα είναι η ευκαιρία να πούμε κάτι άλλο. Να θυμίσω ότι ήταν η χρονιά που ψάχναμε τότε τον Γιακουμάκη, ήταν λίγες ημέρες πριν βρεθεί το πτώμα. Ήταν μια Ελλάδα που στο θέμα του bullying ήταν πολύ στα κάγκελα. Δεν βγάζεις αυτόν, Θεός σχωρέστον και να αναπαύσει τη ψυχή του. Δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή.

Αυτό το πράγμα ότι θέλω να περιορίσω την ελευθερία του λόγου… Και τώρα του εξηγώ και του έγραψα του Δημήτρη ότι καταλαβαίνεις τι εννοούσα τότε; Δεν είναι όλα ελευθερία λόγου. Επειδή ήμασταν χαλαροί όλα αυτά τα χρόνια, δεν λέγαμε τίποτα και αφήναμε να ακούγονται όλα αυτά τα πράγματα, φτάσαμε να ακούγονται όλα αυτά το 2023 σε μία πλατεία γεμάτη κόσμο με ανθρώπους να ζητωκραυγάζουν και να είναι πανευτυχείς από τις βρισιές που ακούνε.

Αυτήν την ελευθερία λόγου θέλατε να υπερασπιστείτε τότε; Θέλω να πιστεύω πως όχι. Δεν θα μεταφέρω το μήνυμα του Δημήτρη, είναι δικός του ο λογαριασμός. Εγώ μπορώ να πω τι του είπα γιατί νιώθω πως είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για το τέλος της κόντρας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Read More

And More