Γιώργος Καπουτζίδης: «Ήταν δύσκολη η φετινή μου παρουσία στη Eurovision λόγω της υγείας μου» – Τι είπε για το σεξιστικό σχόλιο

Το απόγευμα της Κυριακής (15/05) ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Μαρία Κοζάκου, επέστρεψαν από την Ιταλία, μετά την ολοκλήρωση του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Όλοι τους ευχαριστημένοι από τη θέση και την επίδοση της ελληνικής συμμετοχής και της Αμάντας Γεωργιάδη, μίλησαν για έναν φαντασμαγορικό τελικό.

«Θεωρώ δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας. Μετράει το συναίσθημα, τους βλέπεις εκεί πάνω, χτυπάει η κορούλα σου, ξέρεις τι έχουν περάσει, είδαμε φώτο που είναι σε καταφύγιο. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε».

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε και στο σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε και έδωσε απάντηση. «Δεν χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά. Αν τα αναλύουμε πολύ, χάνουν την αξία τους».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Μαρία Κοζάκου για την στήριξή της σχετικά με το πρόβλημα της υγείας του. «Ήταν δύσκολα φέτος λόγω της υγείας μου, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τη Μαρία γιατί δεν είναι δεδομένο ότι ο συνάδελφός σου θα είναι πάντα εκεί για να σένα να σε κρατάει να κατέβεις τα σκαλιά, να σου φτιάχνει την τσάντα. (…) Με στήριξε πολύ και την ευχαριστώ».

Read More

And More