Γιώργος Καπουτζίδης: Σε νέο… ρόλο στον ΣΚΑΙ!

Νέο πόστο, νέος ρόλος για τον Γιώργο Καπουτζίδη στον ΣΚΑΙ… Ο δαιμόνιος Γιώργος έρχεται από σήμερα στους δέκτες μας, αυτή τη φορά χωρίς να κρατά μικρόφωνο και χωρίς ν ΄αναζητά ταλέντα! Αυτή τη φορά έρχεται στους δέκτες μας κρατώντας τον ρόλο μέσα από τον οποίο τον γνωρίσαμε και τον λατρέψαμε. Με άλλα λόγια; Έρχεται και κρατά τον ρόλο του ηθοποιού.

Και για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ, έχουμε και λέμε! Ένας ψυχίατρος και μία δικηγόρος κάνουν την εμφάνισή τους και φέρνουν ανατροπές στις σχέσεις των ηρώων της σειράς «Όσο Έχω Εσένα» στον ΣΚΑΪ, κάθε μέρα στις 3.10 το μεσημέρι!

Ο χαρισματικός Γιώργος Καπουτζίδης, παρουσιαστής του «Τhe Voice of Greece» και μέλος της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», από σήμερα και για 5 επεισόδια θα είναι ο ψυχίατρος Τρύφωνας Περικλέους. Ο Τρύφωνας έχει πρωτότυπες ψυχοθεραπευτικές μεθόδους, είναι γόνος σημαντικής οικογένειας, με σπουδές στο St. Andrews και διδάκτωρ, όπως ο ίδιος συστήνεται.

Σ’ αυτόν θα απευθυνθεί η Ντίντη (Υρώ Μανέ) με την ελπίδα να βγάλει άκρη με τον γιο της, Γεώργιο (Δημήτρης Κουρούμπαλης). Ο Τρύφων θα έχει τη χαρά αλλά και την απογοήτευση να κάνει συνεδρίες με την ίδια, τον Γεώργιο, τη σύζυγό του Κλειώ (Κωνσταντίνα Κλαψινού), τη γραμματέα του, Τούλα (Κατερίνα Παπασιδέρη), αλλά και τη Νάνσυ (Μαρία Κωνσταντάκη).

Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Σε επόμενα επεισόδια της σειράς, η Φαίη Ξυλά αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Άλκη (Νικόλας Μπράβος), αφού θα υποδυθεί τη Σύλβια Μπότσαρη, μια γοητευτική δικηγόρο, από τις καλύτερες στον τομέα της. Όταν ο Άλκης συλλαμβάνεται, ο Πέτρος (Χρήστος Σπανός) τού συστήνει τη Σύλβια, προκειμένου να χειριστεί την υπόθεσή του. Η εμφάνισή της θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή των ηρώων, καθώς η σχέση της με τον Άλκη από επαγγελματική εξελίσσεται και σε συναισθηματική, προκαλώντας έτσι τη ζήλεια της Μελίνας (Ευγενία Σαμαρά).

Δες το trailer για να πάρεις μία καλύτερη γεύση:

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Μπράβος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Καρμάτης, Χρήστος Σπανός, Ειρήνη Βαλατσού, Κατερίνα Παπασιδέρη, Θάνος Κοντογιώργης και ο μικρός ο μικρός Άρης Σιαμπής

Στον ρόλο της Ντίντης η Υρώ Μανέ, της Άντζελας η Ελένη Κρίτα και του Μάκη ο Κώστας Κόκλας

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα

Σκηνοθέτες: Σίμος Κοροξενίδης, Σέργιος Κωνσταντινίδης

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος

Read More

And More