Γιώργος Καπουτζίδης: Τα στάδια της μεταμόρφωσής του σε Ρουβά, Παπαρίζου, Μουζουράκη, Μαραβέγια στον τελικό του The Voice

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεδίπλωσε το ταλέντο του για ακόμη μία φορά στον τελικό του The Voice of Greece. Από την έναρξη της λαμπερής βραδιάς, τόσο το κοινό όσο και οι κριτές περίμεναν πως και πως να δουν τι έχει ετοιμάσει αυτή τη φορά. Κατά τη διάρκεια προβολής του show όλοι έμειναν έκπληκτοι με το ξεχωριστό video που παρουσίασε.

Ο γνωστός παρουσιαστής και σεναριογράφος φέτος αποφάσισε να τρολάρει τους κριτές αλλάζοντας τους στίχους του τραγουδιού Υπάρχει λόγος της Έλενας Παπαρίζου. Έτσι μεταμφιέστηκε σε Πάνο Μουζουράκη, Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου και Κωστή Μαραβέγια και πρόσφερε στιγμές άφθονου γέλιου στο κοινό και τους τέσσερις κριτές.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιώργος Καπουτζίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες και video από όλα τα στάδια της μεταμόρφωσης του για το video που παρουσίασε στον μεγάλο τελικό του The Voice. Για ακόμα μία φορά ξεχώρισε με το ταλέντο και το χιούμορ του.

Κωστής Μαραβέγιας

https://www.instagram.com/p/BrpNCVEg6p5/

Σάκης Ρουβάς

https://www.instagram.com/p/BrpNVQ6AxuG/

Πάνος Μουζουράκης

https://www.instagram.com/p/BrpNucDgGIu/

Έλενα Παπαρίζου

https://www.instagram.com/p/BrpNhZUgXkI/

Read More

And More