Γιώργος Καραϊβάζ: Σε κλίμα οδύνης η ιδιαίτερη πατρίδα του – Στο σπίτι της μητέρας του συγχωριανοί και φίλοι

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλλίφυτο Δράμας, όπου συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Η οικογένειά του ζήτησε από τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας να συνεχίσει την έρευνα για τη δολοφονία του. «Η εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μη γίνει αφορμή οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι να μη φοβηθούν και να σταματήσουν το ερευνητικό τους έργο, αλλά αντίθετα να γίνουν περισσότεροι αυτοί που θα προσπαθούν και θα αναζητούν την αλήθεια και την πραγματικότητα».

Στο μεταξύ, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί καταφτάνουν από το πρωί στο σπίτι της μητέρας του αδικοχαμένου δημοσιογράφου για να τη συλλυπηθούν. Πριν από λίγη ώρα έφτασε και η αδερφή του, όπου ζει μόνιμα στη Γερμανία (διάβασε εδώ το μήνυμά της στα social media).

Ως έναν από τους πιο ευγενικούς, γενναιόδωρους και δοτικούς ανθρώπους περιγράφουν τον Γιώργο Καραϊβάζ όσοι τον γνώριζαν και μίλησαν στην κάμερα του Alpha.

Read More

And More