Γιώργος Καραμίχος: «Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα, αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο – Ακούγεται σκληρό κι άγριο»

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στη ζωή και την υποκριτική, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του η οποία ζει στο εξωτερικό.

«Η ζωή προκύπτει. Πάντα θέλω να διατηρώ την ελευθερία ότι κάνω αυτό που αισθάνομαι αυτή την στιγμή. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με μια συνθήκη, όποια κι αν είναι αυτή επαγγελματική ή προσωπική σχέση, που με κάνει να νιώθω ότι δεν είναι ο εαυτός μου. Είμαι σταθερός στην μετακίνηση», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Παίρνω λιγότερα στα σοβαρά κάποια πράγματα, έχω μάθει την αρετή του να περιμένω κι εστιάζω στα άτομα που αγαπώ», είναι μερικές από τις αλλαγές στην ζωή του Γιώργου Καραμίχου.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός σχολίασε τα δρώμενα τόσο σε κοινωνικό όσο και πολιτικό επίπεδο λέγοντας: «Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα, οπότε αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Ακούγεται σκληρό κι άγριο, αλλά με κάνει να φοβάμαι λιγότερο.

Όλοι αναρωτιούνται από πού προέκυψαν αυτά. Πώς να μην προκύψουν, όταν επιτρέπεις και δίνεις τον λόγο να μιλάνε αυτοί που δεν θα έπρεπε να έχουν άποψη», ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Read More

And More