Γιώργος Καραμίχος: «Πρώτη φορά πήγα το 2005 στην Αμερική για να μάθω να κλαίω»

Ο Γιώργος Καραμίχος την Παρασκευής 14/10 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την επαγγελματική του πορεία στην Αμερική, κάνοντας κάποιες αποκαλύψεις για όσα έζησε εκεί.

«Είχα πάει πρώτη φορά στην Αμερική το 2005, για να μάθω να κλαίω. Στις δραματικές σχολές στην Ελλάδα για να σου μάθουν να κλαις σε πιέζουν, ενώ για να σε επισκεφθεί το συναίσθημα πρέπει να κάνεις ακριβώς το αντίθετο, να χαλαρώσει και να αφεθείς. Εκεί λοιπόν πήγα για να μάθω πως θα συμβεί αυτό, χωρίς να “προσποιείσαι”», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος. 

«Προσπαθούσα για αρκετά χρόνια και κάποια στιγμή πήρε μία υποτροφία και πήγα στο Λος Άντζελες σε μια σχολή και με κρατήσανε. Στη συνέχεια μου πρότειναν να διδάξω και σε μια άλλη σχολή όπου διδάσκω μέχρι και σήμερα. Τώρα που η βάση μου είναι εδώ, πηγαίνω μια φορά στους δύο μήνες και κάνω όλα τα γκρουπ μαζί», συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραμίχος, μιλώντας στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Read More

And More