Γιώργος Καραμίχος: Τι έλεγε μία ημέρα πριν μάθει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

 Ο Γιώργος Καραμίχος συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε σε παρουσίαση βιβλίου, ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της ΕΡΤ είχε μιλήσει μία ημέρα πριν στην κάμερα του Mega Καλημέρα και στη Βασιλική Μπασιούρη.

«Μου αρέσει να ντύνομαι με ρούχα που με κάνουν να νιώθω άνετα και να είμαι ο εαυτός μου. Δεν κοιτάζομαι ιδιαίτερα στον καθρέφτη, αλλά μου αρέσει η καλή αισθητική», δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος σχετικά με την εμφάνισή του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμπειρία του ως παρουσιαστής του πρωτότυπου παιχνιδιού γνώσεων «Πες τη λέξη». Ο πρώτος κύκλος του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Ήταν δύσκολα στην αρχή, στο πρώτο γύρισμα είπα ότι έκαναν λάθος, έπρεπε να πάρουν άλλον παρουσιαστή. Όταν έγινε η πρόταση για το παιχνίδι ήμουν έτοιμος να πω «όχι», αλλά είπα να μη το παίξω σνομπ και πήγα στο ραντεβού. Είναι απαιτητικό το παιχνίδι, δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει καθημερινό», είπε.

Ο Γιώργος Καραμίχος ρωτήθηκε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, επισημαίνοντας πως δεν έχει άποψη ακόμα και πως θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More