Γιώργος Καρατζαφέρης για γάμο Κασσελάκη: «Όσο και να ευχηθώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα έχουν καλούς απογόνους»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μεταξύ άλλων, σχολίασε τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, ενώ τοποθετήθηκε και για τις αναρτήσεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Σοσιαλιστική ατμόσφαιρα. Εγώ εύχομαι στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον. Δυστυχώς δεν μπορώ να ευχηθώ γιατί όσο και να ευχηθώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα έχουν καλούς απογόνους, λυπάμαι που γίνεται στο Μανχάταν και δεν θα φάμε κουφέτα κα για αυτό που λυπάμαι περισσότερο είναι ότι οι ανάγκες με την κεντρική γραμματεία και τα συνέδρια θα τους χαλάσουν τον μήνα του μέλιτος», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σχετικά με την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη, όπου υποστηρίζει πως αν γινόταν ψηφοφορία για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, θα ψηφιζόταν υπέρ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολίασε: «Έκανα πρόταση στον πρωθυπουργό δημόσια να γίνει δημοψήφισμα. Να φτιάξει ένα νομοθέτημα, όπως το θέλει ο Μητσοτάκης  και όπως το θέλει ο Κασσελάκης. Δεν είναι ένα θέμα που μπορεί να αποφασιστεί από την βουλή ή μια πρόσκαιρη κυβέρνηση, είναι ένα θέμα που αφορά όλο τον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός θα αποφανθεί και θα τελειώσει το θέμα». 

Τέλος, ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για τον ντόρο που έχει προκληθεί με τις αναρτήσεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του, λέγοντας: «Υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι “Όποιος ασχολείται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες”. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πολλές φορές είναι πιο αιχμηρός απ’ ότι πρέπει και ο Σταμάτης Κραουνάκης πολλές φορές είναι πιο προκλητικός απ’ ότι πρέπει»

Read More

And More