Γιώργος Καρτελιάς: Οι σχέσεις του σήμερα με την Ελίνα Παπίλα και η στιγμή που μετάνιωσε για το Breakfast @ Star

Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το Star, ο Γιώργος Καρτελιάς μίλησε στον Κώστα Τσουρό και το Mega Καλημέρα για το τέλος του Breakfast @ Star, τις σχέσεις του σήμερα με την Ελίνα Παπίλα και το πώς του φαίνεται που ανέλαβαν στην παρουσίαση της εκπομπής η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

«Όταν ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει. Μακάρι να πάνε καλά τα παιδιά , καλύτερα από εμάς. Κάτι άλλο θα είδαν σε εκείνους που δεν το είχαμε εμείς; Δεν ξέρω» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καρτελιάς μιλώντας για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

«Δεν ξέρω αν έφταιξε κάτι σε εμένα, στην Ελίνα, στα παιδιά ή οποιονδήποτε. Έκρινα εμένα και το πώς λειτούργησα, το πώς θα είχα λειτουργήσει ή μας φώναξαν για κάτι που δεν κάναμε. Όλα αυτά παίζουν ρόλο. Δεν μου αρέσει να ρίχνω ευθύνες δεξιά κι αριστερά. Για τη δική μου γνώμη, άλλο μας ζήτησαν, άλλο κάναμε» πρόσθεσε ο Γιώργος Καρτελιάς, ο οποίος τόνισε ότι έμαθαν με την Ελίνα Παπίλα για το τέλος της συνεργασίας τους με το Star μία εβδομάδα πριν από το τέλος. «Μας είπαν ότι δεν βγάλαμε αυτό που περιμένανε όπως στο ραδιόφωνο, ότι δεν ήρθε η χημεία».

Αναφορικά με την Ελίνα Παπίλα κι όσα ακούστηκαν για τις σχέσεις τους, ο παρουσιαστής σημείωσε πως «δεν έχουμε τσακωθεί και δεν ισχύουν όσα ειπώθηκαν. Εγώ έκανα ραδιόφωνο με τον Κώστα Μαρτάκη τον χειμώνα που μας πέρασε και θεωρώ τίμιο να συνεχίσω με εκείνον. Όταν μας είπαν ότι δεν συνεχίζουμε, η Ελίνα έφυγε για διακοπές την επόμενη ημέρα. Δεν συζητήσαμε γι’ αυτό. Που να τα πούμε, στο τηλέφωνο; Δεν λέγονται από εκεί».

Για το εάν «μετάνιωσε» που πήρε την απόφαση να αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού, ο Γιώργος Καρτελιάς έκανε τον απολογισμό του και αποκάλυψε εάν έχει δεχθεί κάποια επαγγελματική πρόταση.

«Υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που έκανα το πρωινό του Star, είπα “κακώς”. Έφτασε στιγμή που είπα καλυτέρα να έκανα το ραδιοφωνικό πρωινό, παρά να είμαι στην τηλεόραση, ότι δηλαδή, δεν έπρεπε να υπογράψω. Μου έχουν κάνει μια πρόταση για να παρουσιάσω κάτι, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει, ένα ταξιδιωτικό θα είναι. Η γυναικά μου έλεγε την περσινή σεζόν “γιατί κάθεσαι έτσι, ωραία σε ντύνουν, ζήσε το όσο κρατήσει, κάνε πλάκα”. Αν μέναμε και αυτή την σεζόν στο πρωινό του Star μετά θα κρατούσε 4-5 χρόνια. Το συζητήσαμε με το κανάλι, αλλά υπήρχαν κι αλλά θέματα».

Read More

And More