Γιώργος Κιμούλης – Παύλος Χαϊκάλης: Συνεδρίασε το Πειθαρχικό – Πότε κλήθηκαν να πάρουν τους φακέλους με τις καταγγελίες;

Συνεδρίασε το πειθαρχικό του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Παύλο Χαϊκάλη, όπως μετέφερε στο «Ευτυχείτε» πριν από λίγη ώρα ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου στην πρωινή εκπομπή του Open, οι ίδιοι ή οι δικηγόροι τους θα κληθούν στο ΣΕΗ ώστε να παραλάβουν τον φάκελο με τις καταγγελίες που δέχτηκαν από τους καταγγέλλοντες συναδέλφους τους.

Στην περίπτωση των καταγγελιών που έκαναν οι: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου για γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό, οι υποθέσεις έχουν γίνει επτά. Με άλλα λόγια, ακόμα τέσσερις γυναίκες έχουν καταγγείλει σε δικηγόρο τον εν λόγω κύριο και έχουν απευθυνθεί στο Σωματείο για να σχηματιστεί φάκελος.

Επίσης, στην περίπτωση του γνωστού σκηνοθέτη- ηθοποιού που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη, όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Ευτυχείτε», οι καταγγελίες έχουν φτάσει τις 19.

Δες το βίντεο με το ρεπορτάζ από το Ευτυχείτε:

Read More

And More