Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μόλις μου ανακοίνωσαν τον θάνατο της μητέρας μου, βγήκα στο θέατρο να παίξω»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης. Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έπαιξε κανονικά στο θέατρο την ημέρα που έχασε τη μητέρα του πριν πολλά χρόνια.

«Μπορεί να συμβαίνει σε άλλους αλλά συμβαίνει και σε μένα, μπορεί να είμαι χάλια, να έχω περάσει ένα βράδυ με αυπνίες, να υποφέρω από κάτι, να πονάει το πόδι μου, να είμαι αρνητικός το να πάω στην πρόβα. Όταν πάω όμως στην πρόβα εξαφανίζονται όλα. Και όταν παίζεις πάνω στη σκηνή. Είναι περίεργο. Έχω παίξει με 40 πυρετό, με περίμεναν οι γιατροί στις γωνίες για να μπορώ να συνεχίσω. Με θάνατο δυστυχώς… Έχασα τη μητέρα μου.

Μόλις μου ανακοίνωσαν τον θάνατο της μητέρας μου, βγήκα στο θέατρο να παίξω. Όλα αυτά τα πράγματα. Είναι ένα μαγικό πράγμα αυτό που συμβαίνει. Η μητέρα μου ήταν στο νοσοκομείο, εγώ ήμουν στο καμαρίνι μου, ήξερα ότι δεν είναι καλά. Μέχρι την τελευταία στιγμή ελπίζεις. Και όπως ήμουν στο καμαρίνι – μιλάμε για 1973 – καταρρέει, θυμάμαι, η Μάρθα Καραγιάννη που ήταν στον θίασο, κατάλαβα εγώ τι έγινε. Αλλά λέω τώρα πρέπει να βγω στη σκηνή. Έκανα εκείνο που έπρεπε να κάνω. Έχεις μια υποχρέωση απέναντι στο κοινό» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

 

Read More

And More