Γιώργος Κοψιδάς: “Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει σοβαρά πράγματα που η παραγωγή δεν μας επιτρέπει να μιλήσουμε γι΄ αυτά”

Ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It και παραχώρησε συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου, ρίχνοντας ξανά τα βέλη του εναντίον του Τριαντάφυλλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα όσα δεν είδαμε ποτέ στο Survivor και έκανε αποκαλύψεις…

«Έχει κάνει πολλά πράγματα ο Τριαντάφυλλος που δεν βλέπουν οι τηλεθεατές. Ο Κόρο τα έχει μαζέψει ένταση και θυμό για όλα αυτά που έχουν γίνει. Η τακτική του Τριαντάφυλλου γίνεται εδώ και μήνες. Θεωρεί πως ό,τι δεν είναι στην κάμερα είναι σαν να μην συμβαίνει. Έχουν γίνει πολύ σοβαρά πράγματα που δεν έχει δει ο κόσμος. Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτά. Είναι κάποια σοβαρά πράγματα που δεν μπορώ να πω. Θα θέσω μια ερώτηση. Είναι σοβαρό, όμως, εννιά άτομα να τα βάζουν με έναν άνθρωπο; Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει σοβαρά πράγματα που η παραγωγή δεν μας επιτρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτά».

«Ο Τριαντάφυλλος τη συντηρεί με τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Όταν αποχώρησα του έδωσαν ευκαιρία να πει μια συγγνώμη και μας κοιτούσε δέκα ανθρώπους στα μάτια και μας έλεγε ψέματα. Αυτό τους εξαγριώνει όλους».

 

Μάλιστα, ο Γιώργος Κοψιδάς δεν δίστασε να ζητήσει και συγγνώμη από τον κόσμο για τα λόγια του κατά την αποχώρησή του: «Έπαιξα το παιχνίδι με τη δική μου στάση, τις αξίες και τα ιδανικά και ήμουν ίδιος από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα έλεγα ξανά όσα είπα. Αλλά επειδή προσβλήθηκε το κοινό, θα πω ότι μίλησα για δυο αντίθετους πόλους: εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Γιατί είναι κακό; Το κοινό επιλέγει τι θα δει. Δεν το είπα για να απαξιώσω το κοινό. Αν προσβλήθηκε το κοινό και ο κόσμος να ζητήσω μια πολύ μεγάλη συγγνώμη, γιατί δεν είχα σκοπό να προσβάλλω το κοινό».

Read More

And More