Γιώργος Κόρομι: Η έκπληξη της συντρόφου του στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το Survivor

Για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο μίλησε ο Γιώργος Κόρομι στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Ο πρώην παίκτης του Survivor το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στο Love it.

Η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να μάθει όλα όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του ριάλιτι επιβίωσης. Φυσικά μεγάλο μέρος της συνέντευξης αφορούσε τις δραστηριότητες του Κόρο και την αγάπη του για το ψάρεμα. 

Δες ακόμα: Γιώργος Κόρομι: Η φωτογραφία με την κοπέλα του λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από το Survivor

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στα προσωπικά του, αλλά και στη σύντροφό του, Τίνα Τριανταφύλλου. Η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της, είχαν ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στον πρώην παίκτη του Survivor όταν στην τηλεφωνική γραμμή βρέθηκε η κούκλα σύντροφός του.

“Έχει φτιαχτεί ο Γιώργος για Survivor. Όταν έμαθε τον Δεκέμβρη ότι το παιχνίδι ξεκινάει στον ΣΚΑΙ είπαμε να ετοιμάσουμε τη συμμετοχή του. Κάναμε μαζί το πρώτο του βιντεάκι και το κάναμε στο σπίτι. Γελάσαμε πάρα πολύ. Το στείλαμε αμέσως το βίντεο και του λέω: Όχι μόνο θα σε πάρουν, αλλά θα νικήσεις”, είπε αρχικά η Τίνα Τριανταφύλλου για τη συμμετοχή του Κόρο στο ριάλιτι.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Χαίρομαι πολύ που έζησε αυτή την εμπειρία και θα την έχει σε όλη του τη ζωή. Δεν μπορεί κανείς να του το πάρει όλο αυτό. Είναι δικό του. Θα έχει τις αναμνήσεις, θα το σκέφτεται και θα γελάμε μαζί μετά από χρόνια”.

Read More

And More