Γιώργος Λάγιος: Ξεκαθαρίζει τις σχέσεις του με την Κάτια Ταραμπάνκο – «Της εύχομαι να είναι καλά»

Ο Γιώργος Λάγιος, με αφορμή τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ANT1, έκανε τις νέες του δηλώσεις στο «Πρωινό μας» και στην Ελένη Μουστάκη μιλώντας για τη νέα του συνεργασία με την παρουσιάστρια.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να έρθει το Σάββατο, όπου θα κάνουμε πολύ ωραίες συζητήσεις, θα είμαστε μια πολύ ωραία παρέα. Ένα δημιουργικό – εποικοδομητικό άγχος το έχω. Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνεργασία, αλλά το νικάει το άγχος μου ο ενθουσιασμός», είπε για τη συνεργασία του με τον ANT1 και τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα.

«Θα υπάρχει στην εκπομπή μια ενότητα ψυχολογίας, αυτό το κομμάτι το αγαπώ και θα το φροντίσω ιδιαιτέρως», αποκάλυψε για τον ρόλο του στην εκπομπή, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για την Κάτια Ταραμπάνγκο με την οποία στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι. 

Έλαβες ευχές από την Κάτια Ταραμπάνκο; 

«Δεν μου έχει στείλει κάποια κάρτα, αλλά φαντάζομαι ότι μου εύχεται καλή επιτυχία. Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό μεταξύ μας. Εγώ τις εύχομαι ό,τι κάνει να είναι καλά και να έχει κάθε επιτυχία στη ζωή της», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λάγιος τονίζοντας έτσι πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με το γνωστό μοντέλο.  

Read More

And More