Γιώργος Λάγιος: Ζευγάρι με γοητευτική ηθοποιό – «Είμαι σε σχέση εδώ και τρεις μήνες»

Για τη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα στον ANT1 και τα νέα δεδομένα στην προσωπική του ζωή μίλησε ο Γιώργος Λάγιος στη Λιλή Πυράκη και στο Breakfast@Star.

Ο γνωστός ψυχοθεραπευτής εξομολογήθηκε πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μία νέα σχέση: «Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι με μια κοπέλα εδώ και τρεις μήνες. Τη λένε Αμέλεια, είναι ηθοποιός, είναι πολύ δημιουργικό κορίτσι, πολύ άξιο και με ανέχεται», ανέφερε ο Γιώργος Λάγιος.

Για τη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα τα Σαββατοκύριακα στον ANT1: «Η εκπομπή μου άφησε… σοφία. Έγινα πιο σοφός, όταν τελείωσε η εκπομπή και ο Αντώνης Βλοντάκης μου το είπε ότι γίναμε πιο σοφοί. Όλο το ταξίδι αυτό ήταν πολύ ενδιαφέρον για μένα γιατί ήταν πρωτόγνωρο. Είχα αρκετές προτάσεις, αλλά δεν μου ταίριαζαν. Έχω μία ιδιότητα που θέλει προσοχή να μην διαστρεβλωθεί η εικόνα μου», ανέφερε ο Γιώργος Λάγιος.

Ενώ για τα σχόλια που δέχεται στα media: «Στην πλειοψηφία τα media μου έχουν φερθεί άψογα. Και ο ANT1 ήταν άψογος μαζί μου. Κάποια σχόλια που έκρυβαν από πίσω κάποια ίντριγκα και αυτά καλοδεχούμενα γιατί ξέρω ότι παίζουν  έναν ρόλο… λιγάκι στημένο. Είναι μέρος της δουλειάς κι αυτό», απάντησε στην κάμερα του Star o Γιώργος Λάγιος. 

Read More

And More