Γιώργος Λαμπάτος: Η αποκάλυψη για τον Μάρκο Σεφερλή – «Έμεινα άναυδος, δεν το πίστευα»

Μετά το τέλος της διαμάχης του με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live. Ο ηθοποιός που πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα λόγω οικονομικής ανέχειας, δεν έκρυψε τη χαρά του που θα επανέλθει στα καλλιτεχνικά δρώμενα λόγω μέσα από την πρόταση του Μάρκου Σεφερλή για το θέατρο Περοκέ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λαμπάτος είπε στο T-live: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε άλλον πλανήτη, έχουν αλλάξει τα πάντα γύρω μου, όπως καταλαβαίνετε. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα με έπαιρνε τηλέφωνο. Το μυαλό μου έφτανε μέχρι ότι θα έκανε την ανάκληση της δικαστικής απόφασης. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε εσάς όπου και του ζήτησα συγγνώμη, μας φέρατε πολύ κοντά ώστε να ενωθούν τα χέρια μας. Αμέσως μετά, ο Μάρκος Σεφερλής με πήρε τηλέφωνο. Έμεινα άναυδος, δεν το πίστευα. Μου είπε ότι θα κάνει την ανάκληση και τον ευχαρίστησα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λαμπάτος περιέγραψε πώς ο Μάρκος Σεφερλής του έκανε πρόταση για δουλειά. «Είμαι πολύ χαρούμενος, νομίζω ότι όλα τα πράγματα αλλάζουν γύρω μου. Περιμένω με μεγάλη χαρά να συνεργαστούμε και να ενώσουμε τις καρδιές μας», είπε στο T-live.

Read More

And More