Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης με εξαφάνισε – Η Ελπίδα Νίνου τον είχε κάνει… τσακωτό με ένα φλερτ»

Ο Γιώργος Λαμπάτος έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και την Πένυ Καβέτσου. Ο ηθοποιός «κατήγγειλε» ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έπαιξε ρόλο στην εξαφάνισή του από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ αποκάλυψε ότι η Ελπίδα Νίνου τον είχε κάνει… τσακωτό με ένα φλερτ!

«Ουσιαστικά με εξαφάνισαν. Κατ’ αρχάς ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος βλέποντας την ανταπόκριση που είχα, δεν μπορούσε να το ανεχτεί με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά γεγονότα που έχουν συμβεί στη σκηνή. Μια λάμπα, που κοσμούσε το σαλόνι, τη γυρνούσε με το καλώδιο και πέρασε ξυστά από εμένα και τη Νικολέττα Βλαβιανού. Αν μας χτυπούσε, θα μας σκότωνε. Έχουμε τον συνδυασμό δύο πρωταγωνιστών που ενήργησαν στη αφάνειά μου και στην εξαφάνισή μου αυτά τα χρόνια» είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Η φυλάκιση του Φιλιππίδη πιστεύω ότι θα είναι η απελευθέρωσή μου. Παρόλο που είναι για εμένα η θεία δίκη, δεν μπορώ να χαρώ γι’ αυτόν, δεν θέλω να τον βλέπω με χειροπέδες».

«Θυμάμαι ένα περιστατικό που τον έκανε… τσακωτό η Ελπίδα Νίνου να έχει ένα φλερτ. Εγώ ξέρω και άλλες κοπέλες που έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά. Έχουν γίνει τόσες ώρες ιστορίες κι εσύ δεν ξέρεις τίποτα; Πιστεύω ότι έχει κάποιο συμφέρον. Ζούσανε σαν βασιλιάδες, δεν είναι συμφέρον αυτό; Με κατέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Έχω αγανάκτηση και οργή μέσα μου» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λαμπάτος στο Open Weekend.

Ο Γιώργος Λαμπάτος έπαιζε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά “Χάι Ροκ”.

 

Read More

And More