Γιώργος Λαμπάτος: Το δράμα και η δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή – «Δεσμεύονται τα χρήματα από δικαιώματα»

Για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος στο T-Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ο γνωστός ηθοποιός ζει σε ένα υπόγειο μόλις 15 τμ  με το μηνιαίο ποσό των 220 ευρώ.

Η Μάρω Κανελλάκη βρέθηκε στο υπόγειο που ζει ο ηθοποιός ο οποίος μίλησε για τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες και την δικαστική του διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Έχω κάνει κάποιες δουλειές με 1-2 παραστάσεις την εβδομάδα οι οποίες δεν είναι ικανές για να δώσουν έναν βασικό μισθό. Δουλειές όπως είχα την παλιά εποχή έχω να κάνω 30 χρόνια, ίσως να πω και λιγότερα γιατί με έπαιρνε ο Βασίλης Τσιβιλίκας με έπαιρνε συνέχεια στις δουλειές του, όπως με έπαιρνε και ο Κώστας Βουτσάς. Δούλευα μόνο εκεί», ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος. 

Ο Γιώργος Λαμπάτος μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή για τα λεγόμενα και τις κατηγορίες κατά του γνωστού κωμικού, κλήθηκε με δικαστική απόφαση να καταβάλλει ως αποζημίωση το ποσό των 7000 ευρώ.

«Επειδή δεν έχω κάποια περιουσία δεσμεύονται τα χρήματά μου από τα πνευματικά δικαιώματα στο θέατρο τα οποία είναι γύρω στα 350 – 500 ευρώ τον χρόνο, αυτό συμβαίνει εδώ και τρία χρόνια.

Αυτά τα χρήματα βγαίνουν κατευθείαν στον Μάρκο, εφόσον υπάρχει δικαστική απόφαση. Τα χρήματα ωστόσο μένουν εκεί, αφού ο Μάρκος Σεφερλής δεν πήγε να τα πάρει. Είναι η αποκατάσταση της τιμής που έχει ως ηθοποιός», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Και από μεριάς του ζήτησε συγγνώμη στον ηθοποιός για τις κατηγορίες: «Θέλω δημόσια και μέσα από την εκπομπή σας να του ζητήσω συγγνώμη», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος, μέσω της εκπομπής, T-Live. 

 

Read More

And More