Γιώργος Λέντζας – Τέμπη: Συνεργάτης του σώθηκε την τελευταία στιγμή – Η γνωριμία του με τις δίδυμες από την Καλαμπάκα

Ο Γιώργος Λέντζας μίλησε στο Mega Καλημέρα για τη γνωριμία του με τις δίδυμες αδελφές από την Καλαμπάκα που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών και περιέγραψε πώς ένας στενός του συνεργάτης σώθηκε και δεν επιβιβάστηκε τελευταία στιγμή στη μοιραία αμαξοστοιχία.

«Γνώριζα τις δύο αδελφές, ήταν γλυκύτατες. Από απόσταση φυσικά συλλυπητήρια στους γονείς τους. Το γεγονός ότι μπορεί να είμαστε η παραγωγή του Football Stories κακοί εργοδότες, οδήγησε έναν δικό μας συνεργάτη να μην μπει στο τρένο και έμεινε να πάρει το τρένο της αυριανής νύχτας. Δεν παραδώσαμε αυτά που πρέπει στην ώρα τους, δεν ολοκληρώθηκε το γύρισμα και δεν μπήκε στο τρένο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λέντζας.

«Ταξιδεύαμε συνήθως στο πρώτο βαγόνι για να έχουμε την πολυτέλεια να ανοίξουμε το laptop μας και να δουλέψουμε. Συλλογικό πένθος δεν υπάρχει. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, υπάρχει συλλογική στενοχώρια, συλλογική οργή, συλλογική παραίτηση και συλλογική κινητοποίηση μπας και αλλάξει κάτι. Νιώθω τεράστια οργή.

Ο ρόλος μας ως κοινωνία πολιτών δεν είναι να πενθήσουμε, είναι να κάνουμε το πένθος ανάγκη αλλαγής, να ψάξουμε τα ερωτήματα και να βρούμε τις απαντήσεις. Η ενόχλησή μου έχει να κάνει με την κοροϊδία που αισθανόμαστε όλοι» πρόσθεσε ο Γιώργος Λέντζας. 

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε χυδαίες και ανεκδιήγητες τις δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε. «Είναι ντροπή μέρες αφότου έγινε ένα τέτοιο δυστύχημα να πάμε και να το χρεώνουμε ως εθνική θυσία. 

Δες όλα όσα είπε ο Γιώργος Λέντζας στο Mega:

 

Read More

And More