Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η επίμαχη δήλωση του παρουσιαστή που προκάλεσε τον άγριο καβγά με τον Αχιλλέα Μπέο

Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τρίτης 28/11 μετά την τηλεφωνική παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου στο «Πρωινό», με αφορμή τις δηλώσεις του κατά της πρωινής εκπομπής του ANT1.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος του Βόλου είπε στον αέρα της εκπομπής: «Πριν από μερικά χρόνια, στην εκπομπή που έκανες με τη σύζυγό σου Φαίη Σκορδά είπες ότι τα παιδιά σου δεν θέλεις να γίνουν γκέι».

Αυτό έκανε «πυρ και μανία» τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με φωνές έκλεισε την τηλεφωνική σύνδεση, σημειώνοντας: «Δεν το είπα ποτέ! Σε παρακαλώ πολύ, μην το ανοίγεις αυτό. Σε παρακαλώ πολύ. Κι αν το είπα, το είπα διαφορετικά. Σε παρακαλώ πολύ. Άσε τα παιδιά μου απ’ έξω. Κλείσ’ τον τώρα! Τώρα. Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι. Και δεν θέλω τον κύριο Μπέο ξανά στην εκπομπή. Τέλος! Και γιατί τον έβγαλα; Γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Και το ό,τι είπα πριν από μερικά χρόνια, το είπα τελείως διαφορετικά. Και να το πούμε τι είπα, αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απ’ έξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου παιδιά. Αλητείες σε εμένα όχι! Και αγοραίες συμπεριφορές…».

Η δήλωση του Γιώργου Λιάγκα που έχει γίνει viral

Σήμερα σου δείχνουμε το επίμαχο απόσπασμα και τι είχε δηλώσει πριν από λίγα χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε με τη Φαίη Σκορδά, αναφορικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό των παιδιών του:

«Μα δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν γκέι. Δεν μου αρέσει να λέμε χαζομάρες στην τηλεόραση. Κανένας πατέρας δεν θέλει το παιδί του να γίνει γκέι, ούτε θα χαρεί. Δίπλα του θα είμαι αλλά δεν θέλω να γίνει γκέι. Δεν θέλω να γίνει γκέι. Καταδικαστέο, θα το σπρώξουμε εμείς να γίνει γκέι;» είχε δηλώσει τότε ο παρουσιαστής, με την Φαίη Σκορδά να αντιδράει έντονα στις δηλώσεις του.

 

Να σημειώσουμε εδώ πως δεν γνωρίζουμε γιατί ο παρουσιαστής μίλησε έτσι, τι είχε προηγηθεί αλλά και τι ακολούθησε στη συγκεκριμένη συζήτηση. Το συγκεκριμένο απόσπασμα, ωστόσο, έγινε γρήγορα viral μέσα στη μέρα στα social media…

Το απόσπασμα έχει γίνει viral ιδιαίτερα στην πλατφόρμα του Tik Tok. 

Read More

And More